Kolego bo teoretycznie możesz mieć na maxidocie 30km a praktycznie przejedziesz jeszcze 60km to jest tylko szacunkowa wartość stąd mogą być te przekłamania w tych litrażach.
To faktycznie masz rację, bo w O1 też było 0 km przejechałem jeszcze 5 km, wskaźnik delikatnie jeszcze nad końcem i auto chodziło :lol: weszło też 52,5/55L. Wygląda na to, że jak w Superbie wskaźnik oprze się całkiem po lewej to jeszcze będzie szło zrobić parę km.
Zamieszczone przez vw-autocentrum
jak zrobili zbiornik bez odpowietrzników manualnych to czasami bywają problemy
Właśnie przy okazji kiedyś wyczytałem, że w Polówkach ludzie nagminnie odpowietrzali dodatkowo w czasie tankowania i wlewali po 5-10L więcej.
Zamieszczone przez Big
Możesz również sprzedać nówki opony 16" i kupić 17".
No właśnie, a 16" 205 to popularna opona więc pójdzie bez zająknięcia.
Mam mały ale upierdliwy problem. Oświetlenie w podsufitce (przy ustawieniu na ikonkę z otwartymi drzwiami) po wyjściu z pojazdu i zamknięciu pilotem, na chwilę gaśnie potem się zapala i nie chce gasnąć. Czy ktoś miał takiego babola ? Albo może za krótko czekam (3-5 min) ?
Po wyjęciu jednego z ledów i zostawieniu pustego miejsca, wszystko ok tylko jedna żarówka ledowa zaczęła się delikatnie żarzyć. Po wstawieniu w puste miejsce zwykłej żarówki wszystko ok.
Komentarz